Продавець Продукція для здоров'я розвиває свій бізнес на Prom.ua 15 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
1371 відгук
+380 (50) 352-42-03
+380 (68) 776-78-93
+380 (93) 592-07-83
Продукція для здоров'я
Кошик
Топ продаж

Олія сандала Sandalwood oil 125 мл Єгипет Lotus

380 ₴

  • В наявності
Олія сандала Sandalwood oil 125 мл Єгипет Lotus
Олія сандала Sandalwood oil 125 мл Єгипет LotusВ наявності
380 ₴
+380 (50) 352-42-03
  • +380 (68) 776-78-93
    viber
  • +380 (93) 592-07-83
+380 (50) 352-42-03
  • +380 (68) 776-78-93
    viber
  • +380 (93) 592-07-83
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Натуральна сандалова олія Sandalwood, виробництво Єгипту, Lotus, висока якість

Форма випуску: 125 мл у скляному флаконі

Властивості сандалової олії та її застосування:

Цілющих властивостей у сандалової олії безліч:

Як антисептик його можна застосовувати зовнішньо та всередину — він не дає змогу інфекції поширюватися.

Як протизапальна засіб, його застосовують у разі запалень нервів, судин, суглобів, укусів комах, захворювань органів травлення, лихоманки, інфекцій і отруєнь, зокрема й лікарських.

Як спазмолитик, воно знімає судоми та спазми, розслабляє кровоносні судини та м'язи.

Як дезінфікувального засобу олію сандалу можна вживати всередину, змішуючи з молоком: у разі захворювань сечовивідних шляхів, кишечника, шлунка, горла; зовні ним можна змащувати виразки та рани, додаючи в креми або базові олії; вітрогінні властивості олії допомагають розслабити м'язи живота та мускулатуру кишківника, а сечогінні знімають запалення під час циститів та інших інфекцій сечовивідних шляхів. У разі хвороб сечостатевої сфери сандалова олія знімає запалення з нирок і очищає їх — для цього треба робити з ним масаж на певну зону.

Жінкам він допомагає лікувати вагінти та цистити, полегшує стан під час місячних і клімаксу; за допомогою цієї олії можна позбутися фригідності; застосовувати її можна навіть вагітним.

Чоловіки теж можуть застосовувати олію сандалу для лікування статевих розладів, не вдаючись до сильнодіючих препаратів, і не піддаючи небезпеці своє здоров'я.

У разі грипу та застуди олія сандалу знищує віруси, а під час кашлю діє, як відхаркувальний засіб. Полоскати горло з ним не треба — воно вирізняється дуже гірким смаком, але інгаляції дають прекрасний ефект, а кашель відступає, якщо втирати олію сандала в груди та спину.

У разі гіпертонії воно знижує підвищений тиск; у разі стресів і тривожних станів допомагає розслабитися й заспокоїтися; покращує концентрацію уваги та пам'ять у разі неврологічних захворювань. Як тонізувальний засіб, сандалова олія може застосовуватися навіть для дітей: протипоказань до його застосування практично немає, крім індивідуальної нестерпності, але наносити на шкіру чисту олію не можна — її обов'язково треба змішувати з базовими оліями.

У разі шкірних захворювань, інфекцій та косметичних проблем олія сандалу теж застосовується: вона заспокоює, знімає подразнення й запалення, добре лікує екземи та грибкові У будь-якому типі шкіри цю олію допомагає впоратися з проблемами: суху та чутливу шкіру пом'якшує та заспокоює — з нею добре робити теплі компреси; жирну — очищає й допомагає боротися з вуграми та прищами.

Сіточку зморщок навколо очей сандалова олія розгладжує швидше, ніж багато інших олій; усуває сині круги та набряки — до шкіри повертається тонус, вона освіжається й омолоджується. Наприклад, дієвим буде таке поєднання: олії троянди, ліметта та сандалу — по 1 краплі; або сандал — 2 краплі, неролі — 1 крапля.

Контури обличчя й тіла олія сандала також вирівнює, усуваючи їх розпливчастість: шкіра підтягується, і в'ялість зменшується. Можна приготувати прекрасний засіб для догляду за губами, шкірою повік і всього обличчя, додавши до 10 мл олії авокадо або жожоба 10 крапель олії сандалу.

Для зрілої шкіри обличчя добра маска з ефірними оліями примули вечірньої, сандалу, герані та ліметта (по 1-2 краплі). Як основа можна взяти олію жожоба, 1-1⁄2 ч. л. косметичного молочка й 1 ч. л. косметичної глини. Інгредієнти ретельно перемішати, і на 15-20 хвилин нанести суміш на очищену шкіру обличчя, не зачіпаючи зону навколо очей. Змивати теплою водою.

У разі висипки кілька разів на день рекомендується точково наносити такий склад: олія жожоба — 1 ст., олії ладану та ветиверу — по 3 краплі, сандалова олія — 1 крапля.

Для прийняття ванни 5-7 крапель олії сандалу розчиняють у молоці, меді або морській солі, і виливають у теплу — 37-38 °C воду; приймають ванну 10-15 хвилин.

Якщо додавати олія до шампунь і маскам для волосся, то воно стане здоровішим і менше випадатиме, а лупа — якщо вона є — поступово зникне. Нігті теж стають міцними, якщо регулярно втирати в них олію сандалу.

У домашніх умовах можна приготувати з ним та іншими оліями парфуми з легким відтінком еротики. Олійну основу треба брати без запаху, і додавати до неї на 10 крапель лише 1 краплю суміші ефірних олій. Приклади сумішей: м'ята та бергамот — по 2 краплі, неролі — 4 краплі, сандал — 3 краплі; пальмароза та сандал — по 2 краплі, пачулі — 1 крапля, іланг-іланг — 3 краплі; бергамот і сандал — по 1 краплі, троянда та жасмин — по 2 краплі.

Купуючи олію сандала, варто бути уважнішою: як уже сказано, підробок сьогодні чимало, і не варто платити за них, та ще й переплачувати. Якщо капнути крапельку олії на чистий білий папір, то вона за 10 хвилин випарується без сліду, хоча від сандалової олії іноді все ж залишається легкий слід. Запах чистої ефірної олії теж не може бути занадто різким, а колір у неї завжди однорідний, без відтінків і домішок.

Сандалова олія: властивості та застосування олії сандалу

сандаловое масло

Серед безлічі ефірних олій олія сандалового дерева вважається елітним — таким його вважали з незапам'ятних часів. Пригадується сандал ще в стародавніх санскритських і китайських текстах — у китайській медицині його використовують і сьогодні; в Індії олія, що отримується з неї, теж застосовується вже тисячі років — у ведичній медицині, культах і ароматерапії.

Найдорожчим сьогодні вважається олія, що видобувається з індійських дерев — їхня деревина вирізняється особливим ароматом: її називають чарівним, вишуканим, теплим і солодким. Водночас аромат сандала досить стійкий, але дивовижно добре поєднується з ароматами інших ефірних олій. Виробники косметики та парфумерії із задоволенням вводять його до складу своїх продуктів: лосьйонів, мила, дезодорантів, парфумів, кремів тощо; воно може слугувати чудовою основою для будь-якої композиції — з'єднує аромати інших олій, не перебиваючи їх, і утримує довгий час, не даючи їм вивітрюватися. З олією сандалу також випускають освіжувачі повітря, ароматичні свічки та палички.

Сандалові дерева вічнозелені, і люблять рости в горах; вважаються паразитичними — через те, що перші кілька років життя живляться соками інших дерев, але потім підрослі дерева ростуть самостійно; відростки надалі живляться від коріння інших рослин.

Ефірна олія видобувають із серцевини стовбурів дерев, які досягли 30-річного віку. Його склад склад склад склад склад складений і багатий, і незрозумілий неспеціалістам, але найбільше в ньому міститься сантал — речовини, що відноситься хіміками до розряду сескритеринових спиртів; парфумери часто використовують його як фіксатор запаху.

Сандалова олія в'язкий і густий, а його колір буває світлим — жовтуватим, але може бути і темним — насиченим коричневим; аромат же тримається на шкірі дуже довго — за це його й цінують парфумери та косметологи.

Серцевина дерева — найцінніша частина, але найкраща високоякісна олія виходить не з серцевини дул, а з серцевини коренів.
Характеристики
Основні атрибути
Країна виробникЄгипет
Класифікація косметичного засобуЛікувальна (Космецевтика)
ГіпоалергеннийТак
Об`єм125 мл
ВиробникLotus
Вікова групаБез обмежень
Користувацькі характеристики
Упаковка засобуСкляна пляшка
Інформація для замовлення
  • Ціна: 380 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner